Slider 2

AUTÓMOSÁS

Slider 1

GUMISZERELÉS

Slider 3

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

GUMISZERELÉS

Új és használt gumiabroncsok, lemez és alufelnik forgalmazása.

Gumik után kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon.

Cégünk használt gumikat is forgalmaz, melyre garanciát vállalunk!

Gumiszerelés

Gumiszerelésben is a legjobbat nyújtjuk!

Ha gumiszereléssel kapcsolatos szolgáltatásra van szükség, az emberek nem bízzák a véletlenre a döntést. Mindenképp olyan vállalkozást keresnek, ami megbízható és szakembereik rendkívül körültekintő munkát végeznek a szerelés során, hiszen biztonságosan utazni csak kifogástalan állapotú gumiabroncsokkal lehet. Amennyiben Önnek is hasonlók az elvárásai, de még nem találta meg az ideális szolgáltatót, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

Mivel tisztában vagyunk a gépjármű tulajdonosok elvárásaival, a gumiszerelésben csakis a legjobbat nyújtjuk. Olyan tapasztalt és rutinos szakemberek végzik az ezzel kapcsolatos munkálatokat, akik kiemelt figyelmet fordítanak az alapos és precíz szerelésre. Így miután visszakapja az abroncsokat, ismét kellő biztonsággal utazhat autójával. A színvonal mellett a gyorsaságra is odafigyelünk, ezáltal nincs akadálya annak, hogy rövid időn belül használhassa gépjárművét.

Mi a gumiszerelésben is a maximumot nyújtjuk: tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, és bízza profikra a szerelést!

Gumiszerelés
Facebook
Telefon: +36-22-379-775
+36-20-9292-432
+36-20-9465-486
E-mail: dhmautomoso@t-online.hu