Slider 2

AUTÓMOSÁS

Slider 1

GUMISZERELÉS

Slider 3

AUTÓKÖLCSÖNZÉS

Mobil Gumiszerviz

Új és használt gumiabroncsok, lemez és alufelnik forgalmazása.

Gumik után kérjük, hogy érdeklődjenek telefonon.

Cégünk használt gumikat is forgalmaz, melyre garanciát vállalunk!

Gumiszerelés

Mobil gumiszerviz szolgáltatásunkkal rengeteg időt megtakaríthat!

Mostanában problémákat észlel gépjárműje abroncsaival kapcsolatban? Egyszerűbb, időtakarékosabb megoldást keres a javításhoz? Profi, megbízható szakemberekre bízná a szerelést? Amennyiben a kérdésekre igennel felelt, ajánljuk figyelmébe mobil gumiszerviz szolgáltatásunkat!

A mobil gumiszerviz szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Ön rengeteg időt és energiát megtakaríthasson, hiszen a szerelést, javítást az ügyfelek által megadott helyszínen végezzük el. Szolgáltatásunknak köszönhetően emellett elkerülheti, hogy rossz abroncsokkal induljon útnak telephelyünkre. A helyszíni javításhoz minden a rendelkezésünkre áll, így ugyanazt a minőséget tudjuk nyújtani, mint műhelyünkben. Munkatársaink alapos és gyors munkát végeznek.

Válassza Ön is az egyszerűbb megoldásokat, tapasztalja meg a mobil gumiszerviz előnyeit, és spóroljon meg jelentős időt a javításon! Ha szeretné igénybe venné a szolgáltatást, vagy bővebb információkra lenne szüksége, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken, ahol készséggel válaszolunk a felmerülő kérdésekre.

Gumiszerelés
Facebook
Telefon: +36-22-379-775
+36-20-9292-432
+36-20-9465-486
E-mail: dhmautomoso@t-online.hu